ÜNİVERSİTE TANITIMLARINDA KEYİFLİ YOLCULUĞUMUZ

Hayme Ana ailesi olarak her yıl öğrencilerimize üniversite tanıtım çalışması yapmaktayız.Bu yıl ise üniversite tanıtım çalışmaları kapsamında İstanbul Eskişehir ve Bursa illeri ziyaret edilmiştir. Bu yıl ise öğrencilerimiz ile  İstanbul gezisi sırasında İstanbul Üniversitesi Sabanci Üniversitesi Sağlık Bilimleri Üniversitesi
 Bilgi Üniversitesi
29 Mayıs Üniversitesi gidilmiştir.Üniversite gezileri sırasında ayrıca öğrencilerimizin motivasyonu arttırmak amacıyla Eskişehir'de Kurşunlu Külliyesi Odunpazarı Evleri Balmumu Müzesi ve Sazova Park'a gidilmiştir. Bursa 'da ise manevi değerlerimiz den olan Yeşil Turbe Tophane ve Bursa Ulu Camiine ziyaret  gerçekleştirilmiştir. Gezimizin son durağı olan İstanbul 'da ise Ayasofya Camii Kebıri Yerebatan Sarnıcı Topkapı Sarayı ziyaret edilmiştir.Öğrencilerimizin üniversiteler hakkında bilgi sahibi oldukları aynı zamanda milli ve manevi değerlerimizi ziyaret ettikleri bu gezimiz başarı ile tamamlanmıştır.

22.05.2023 214

22-05-202322-05-202322-05-202322-05-202322-05-2023